Dragii noștri,

S-a împlinit un deceniu de când încercăm să fim, împreună, o Familie Ortodoxă – nu doar o revistă, nu doar un loc de mărturisire a credinţei într-o societate aflată în derivă, ci mai cu seamă un mod de a cultiva dragostea în Hristos, de a rămâne împreună, noi, cei ce avem aceleaşi năzuinţe de mântuire, de a ne întări în conştiinţa că suntem toţi fraţi, în acea „turmă mică” căreia Tatăl a binevoit a-i da Împărăţia Cerurilor. Şi, după scrisorile primite din partea voastră, credem că Dumnezeu a împreună-lucrat spre aceasta.

Îndrăznim, aşadar, să ne adresăm ca unor membri de Familie şi să vă cerem ajutorul pentru sprijinirea revistei „Familia Ortodoxă”, așa încât aceasta să ajungă și la cei ce au nevoie de un cuvânt duhovnicesc de nădejde (în spitale, penitenciare etc.), dar nu au posibilitatea de a o achiziționa.

Astfel, în scopul promovării valorilor familiei şi credinţei în societatea românească, orice sponsorizare este binevenită. Orice ajutor contează. Ne puteţi sprijini şi dacă sunteţi personal implicat într-o societate comercială sau, dacă aveţi cunoscuţi care se află într-o astfel de poziţie, trimiţându-le rugămintea noastră.

Nădăjduim, cu ajutorul vostru, să se folosească mulţi de cuvântul Adevărului, pe care cu nevrednicie ne străduim să-L slujim şi să-L mărturisim.

DESPRE CE E VORBA?

Codul fiscal permite oricărei persoane care are venit(uri) să direcţioneze 2% din impozitul pe venit(uri) către o organizaţie neguvernamentală. Vă rugăm să ne susţineţi direcţionând 2% din impozitul care v-a fost reţinut automat din salariu pe parcursul anului trecut.

CUM SE PROCEDEAZĂ?

Pentru cei care au doar venituri din salarii, trebuie completat Formularul 230, „Cerere privind destinaţia sumei reprezentând 2% sau 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii și din pensii” cu datele Asociaţiei.

Vă rugăm să depuneţi personal formularul la Administraţia Financiară de care aparţineţi cu domiciliul. Termenul limită de depunere a acestor declaraţii este 30 iunie 2019.

De asemenea, puteți depune declarațiile completate direct pe site-ul ANAF dacă aveți semnătură electronică sau un cont în Spațiul Privat Virtual ANAF (practic trebuie să vă creaţi un cont  în Spaţiul Privat Virtual). Pentru a valida înregistrarea în Spaţiul Privat Virtual, este necesar să vă prezentaţi la orice administraţie fiscală în termen de 10 zile de la data primirii mesajului primit după înregistrare, împreună cu actul de identitate în original şi copie şi numărul de înregistrare ce v-a fost atribuit). Informații detaliate despre Spațiul Privat Virtual găsiți pe site-ul ANAF.

Asociaţia pentru Apărarea Familiei şi Copilului
CIF: 19060933
Cont IBAN: RO29 RNCB 0081 0637 1254 0001

Dacă doriţi mai multe detalii sau aveţi nelămuriri, scrieţi-ne la adresa de e-mail: contact@familiaortodoxa.ro sau contactați-ne telefonic la 021.312.61.38.

Vă mulţumim!