Editura Iona este o editură tânără, care a luat chip din dorinţa de a face – atât pentru omul învăţat cât şi pentru cel simplu – o trecere lină de la cele ale lumii acesteia la năzuinţele duhului. Conceptul editurii se situează la graniţa dintre tărâmul Dreptei Credinţe şi cel al culturii, încercând să cultive în cititori nu numai o desfătare a sufletului, ci şi să înfăţişeze ochiului omenesc bucuria cărţilor frumoase.

Pentru orice carte comandată online se acordă 30% reducere din preţul de raft.

La o comandă de 1-4 cărţi, transportul se achită de către cumpărător şi costă 5 RON. Dacă o comandă cuprinde minim 5 cărţi transportul în ţară este gratuit (mai multe detalii despre livrare mai jos).

Pentru a cumpăra cărţi, trimiteţi un mail pe adresa edituraiona@gmail.com, care să conţină:

Nume, Prenume, Adresa, Oraşul, E-mail, Telefon
Titlurile pe care le doriţi, numărul de exemplare şi modalitatea de plată aleasă.

După confirmarea comenzii, aceasta va fi expediată în maxim 3 zile lucrătoare. Factura în original va fi trimisă odată cu pachetul.

Plată şi livrare

În functie de destinaţia aleasă pentru livrarea cărţilor comandate, modalităţile de plată şi transport sunt următoarele:

În ţară: prin serviciul de mesagerie al Poştei Române, cu plata ramburs. În acest caz, cheltuielile de transport sunt suportate integral de către Editură, dacă o comandă cuprinde minim 5 cărţi. Pentru comenzi mai mici, se percepe o taxă de ramburs în valoare de 5 RON.


În străinatate: prin serviciul de mesagerie al Poştei Române, cu plata în avans în contul Editurii. În acest caz transportul este suportat de către cumpărător. Tarifele Poştei Române pentru colete internaţionale pot fi consultate aici. Durata medie de onorare a comenzii este de 14 zile lucrătoare.

Pentru 10 cărţi tariful Poştei Române pentru colete internaţionale este de aproximativ 100 RON,  iar reducerea de 30% ar acoperi transportul în proporţie de 50%.

La cerere putem expedia în străinătate și printr autocar, iar tarifele sunt de obicei mult mai mici.

PicMonkey Collage1PicMonkey Collage2