Dragii noștri,

S-a împlinit un deceniu de când încercăm să fim, împreună, o Familie Ortodoxă – nu doar o revistă, nu doar un loc de mărturisire a credinţei într-o societate aflată în derivă, ci mai cu seamă un mod de a cultiva dragostea în Hristos, de a rămâne împreună, noi, cei ce avem aceleaşi năzuinţe de mântuire, de a ne întări în conştiinţa că suntem toţi fraţi, în acea „turmă mică” căreia Tatăl a binevoit a-i da Împărăţia Cerurilor. Şi, după scrisorile primite din partea voastră, credem că Dumnezeu a împreună-lucrat spre aceasta.

Îndrăznim, aşadar, să ne adresăm ca unor membri de Familie şi să vă cerem ajutorul pentru sprijinirea revistei „Familia Ortodoxă”, așa încât aceasta să ajungă și la cei ce au nevoie de un cuvânt duhovnicesc de nădejde (în spitale, penitenciare etc.), dar nu au posibilitatea de a o achiziționa.

Astfel, în scopul promovării valorilor familiei şi credinţei în societatea românească, orice sponsorizare este binevenită. Orice ajutor contează. Ne puteţi sprijini şi dacă sunteţi personal implicat într-o societate comercială sau, dacă aveţi cunoscuţi care se află într-o astfel de poziţie, trimiţându-le rugămintea noastră.

Nădăjduim, cu ajutorul vostru, să se folosească mulţi de cuvântul Adevărului, pe care cu nevrednicie ne străduim să-L slujim şi să-L mărturisim.

 

S.C. ORTODOXPRESS S.R.L.

CUI: 18717238
Cont: RO 85 INGB 0000 9999 0673 6128
Banca: ING Bank – Pantelimon
Dacă doriţi mai multe detalii sau aveţi nelămuriri, scrieţi-ne la adresa de e-mail: contact@familiaortodoxa.ro sau contactați-ne telefonic la 021.312.61.38.