DESPRE CE E VORBA?

Codul fiscal permite oricărei persoane care are venit(uri) să direcţioneze 2% din impozitul pe venit(uri) către o organizaţie neguvernamentală. Vă rugăm să ne susţineţi direcţionând 2% din impozitul care v-a fost reţinut automat din salariu pe parcursul anului trecut.

CUM SE PROCEDEAZĂ?
1. Pentru cei care au doar venituri din salarii, trebuie completat Formularul 230, „Cerere privind destinaţia sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual” cu datele Asociaţiei.
2. Pentru cei care au venituri şi din alte surse (activităţi independente, proprietate intelectuală, cedarea folosinţei bunurilor etc.), pe lângă Formularul 230, trebuie completat şi Formularul 200, „Declaraţie specială privind veniturile realizate”.

Vă rugăm să depuneţi personal formularul / formularele la Administraţia Financiară de care aparţineţi cu domiciliul sau să ni le trimiteţi completate, prin poştă, pe adresa redacției. Termenul limită de depunere a acestor declaraţii este 25 mai 2017 dacă depuneţi personal formularul la Administraţia Financiară de care aparţineţi sau 15 mai dacă ne trimiteţi nouă formularul. Pentru informaţii suplimentare, scrieţi-ne la adresa de e-mail: contact@familiaortodoxa.ro