Familia Ortodoxa

ABONAMENTE  | 021.312.61.38  | 0733.319.609  | ABONAMENTE@FAMILIAORTODOXA.RO    

Navigation Menu

CARTE DE OASPEȚI

„Oaspeţi” am spus? Trebuie să fie o greşeală. Odată ce ne treceţi pragul, nu ne mai sunteţi oaspeţi, ci „Familie”...

Stimata “Familie”,

Doresc si eu sa ma adaug miilor de oameni care va multumesc pentru ca existati! Aceasta revista este o raza de speranta pntru orice suflet trist sau impietrit… Daca esti suparat te ajuta sa realizezi ca tu esti doar o picatura in ocean si sa iti depasesti temerile. Articolele din revista sunt datatoare de speranta… Vezi cat de multi oameni buni mai exista si poti sa crezi ca va fi si pentru acest popor indcercat mai bine… Iti daruieste cu adevarat sentimentul cald de familie unita, prin paginile ei radiezi la unison cu toti oamenii… As putea sa mai spun cu cata bucurie savurez fiecare reportaj, articol, eseu sau marturisire, cat ma minunez de versurile in proza scrise atit de simtitor pe ultima pagina, prin care primim chemarea spre a ramane impreuna… si tot nu e de ajuns!!

As dori sa va pot imbratisa pe toti!
Domnul sa va binecuvanteze sa puteti contimua aceasta munca titanica!

Cu mult drag,
Claudia

Buna ziua. Cand este urmatoarea conferinta a domnului Virgiliu Gheorghe ?

Doamne ajuta! Am relatat mesajul meu in urma cu catva timp,la articolul “Semnal de alarma-Familia este atacata de pro.tv”prin care mi-am expus punctul de vedere,raspunzand si unui individ numindu-se “om liber in gandire”Plecand din tara dupa acea actiune,nu am avut posibilitatea de a afla de finalizarea actiunilor la petitieonline.com/sos_familia.Astfel doresc sa revin in cadrul acestor actiuni cu privire la problema familiei romane cu atat mai mult in urma multor evenimente neplacute care s-au produs in ultimul timp,atat in tara cat si in afara.Ba mai mult intr-o stansa colaborare intre ong-uri cu acelasi profil,si organizarea unor intalniri, adunari crestinortodoxe/romanesti/patriotice,intr-o Alianta Nationala spre SALVAREA si MANTUIREA FAMILIEI ORTODOXA ROMANE si NEAMULUI ROMANESC.Doamne ajuta! Astept raspuns pe facebook/ cristian neagoe mateescu si la tel.0746306206.cu respect Cristian.

BUNA ZIUA ,
SUNT INTERESAT DE VIATA SI DEZVOLTAREA SPIRITUALA A CELOR DOI COPII MICI AI MEI SI AS DORI SA MA AJUTATI SA IAU LEGATURA SAU SA TRANSMITETI DOMNULUI VIRGILIU GHEORGHE CA DORESC INTRUN ANUME MOD (CU AJUTORUL ASCOR SAU SUB O ALTA FORMA) SA ORGANIZAM IMPREUNA CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU O CONFERINTA PE TEMA INFLUENTARII CREIERULUI SI DEZVOLTARII COMPORTAMENTALE A COPIILOR PRIN TEHNOLOGIE.
PRECIZEZ CA SUNT DIN BRASOV SI CONSTIENT DE FAPTUL CA TIMPUL DOMNULUI VIRGILIU GHEORGHE ESTE FOARTE LIMITAT SI PRETIOS, DAR DORESC DIN TOT SUFLETUL SA INFORMAM CAT MAI MULTI OAMENI DESPRE ACESTE EFECTE DEVASTATOARE ALE TEHNOLOGIEI SI ACCESULUI LA INTERNET AL COPIILOR SI CONSIDER CA EXPERTIZA SI CUNOSTINTELE IMPREUNA SI CU DRAGOSTEA DOMNULUI VIRGILIU GHEORGHE SUNT FUNDAMENTALE PENTRU O ASTFEL DE CONFERINTA + INTREBARILE SI RASPUNSURILE PE CARE UNII OAMNENI LE AU SI LE POT EXPUNE DIRECT.
VA MULTUMESC SI DAU SLAVA LUI DUMNEZEU CA AVEM PARTE DE OAMENI CA VIRGILIU GHEORGHE

MARIUS CHITU
0745983159

Va multumesc ca existati in viata noastra. Va purtam in gand si in suflet. Bunul Dumnezeu sa va intareasca in a lauda numele Lui si in a raspandi vestea Dragostei Lui.
Pe la noi ninge cu fulgi mari. Si parca nu sunt doar fulgi, ci pene. Sunt fulgi mari ca niste pene. Pene de ingeri:). Am prins cativa in palma si s-au topit. Brusc, mi-am dat seama ca sunt mai bogata, caci am in structura mea de om si cativa fulgi. Nu orice fulgi, ci fulgi din pene de aripi de ingeri. M-am gandit apoi ca asa sunt si oamenii din viata noastra: ca niste fulgi cazuti din Cer, care intra prin pielea noastra in sangele nostru, in carnea noastra. Si ne fac sa fim mai albi, caci purtam in noi fragmente de Cer.
~Revista~ este si ea un fulg topit in inima mea. Nadajduiesc ca e la fel pentru fiecare suflet care o deschide si o citeste. In numele poporului meu, va sunt recunoscatoare.
Calde ganduri si calde imbratisari! Si multa Lumina in noul an!
Cu drag,
Silvana