Familia Ortodoxa

MODALITĂȚI DE PLATĂ / ABONARE  | 021.312.61.38  | 0733.319.609  | ABONAMENTE@FAMILIAORTODOXA.RO    

Navigation Menu

CARTE DE OASPEȚI

„Oaspeţi” am spus? Trebuie să fie o greşeală. Odată ce ne treceţi pragul, nu ne mai sunteţi oaspeţi, ci „Familie”...

Mii de multumiri pentru aceste reviste sfinte!
Multumesc pentru confirmarea acestei comenzi facute in 19 Octombrie. Pana acum, toate revistele acestui an au sosit in Australia foarte bine cu posta internationala.
Cu toata recunostinta si pretuirea va trimitem gandurile noastre pline de lumina si asteptam cu nerabdare in continuare revistele anului ce urmeaza.
Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Cu respect,
Corina

Doamne ajuta! Felicitari pentru numarul 100 al revistei!

Citesc revista din scoarta in scoarta si incerc sa aplic multitudinea de sfaturi. Prin munca dumneavoastra, ma ajutati sa-mi pastrez optimismul in lumea tumultuoasa in care traim. Si imi dati putere, prin modelele prezentate, pentru viitor.

Cu mulțumiri,
Ana-Maria

La multi ani pentru 100 numere!
Intr-o lume in care predomina duhul deghizat al divertismentului si consumerismului, avem nevoie de o revista care sa afirme “firescul” pe care l-am mostenit si primit odata cu randuiala pusa de intelepciunea lui Dumnezeu, dar de care lumea de azi nu mai vrea sa stie…

Felicitari intregului colectiv al redactiei…La multi ani si la mai multe numere…!
Asteptam si ziua in care va fi tradusa macar in lb engleza… pentru a putea fi citita si de alti crestini veniti la Ortodoxie care nu stiu lb romana…
Multumim pt tot…

Olguta
P. Neamt

Va multumim din suflet pt tot ce cuprinde revista, mai ales nr 100 a fost deosebit, pe mine m-a impresionat si imbogatit in acelasi timp!

Multa sanatate, pace si bucurii intregii redactii, si folos duhovnicesc tututor celor cu care in chip nevazut ne intalnim in lecturarea revistei.

Cu mult drag,
Oana

Dumnezeu să vă ajute și să vă dea putere și înțelepciune!

Dan