Familia Ortodoxa

MODALITĂȚI DE PLATĂ / ABONARE  | 021.312.61.38  | 0733.319.609  | ABONAMENTE@FAMILIAORTODOXA.RO    

Navigation Menu

CARTE DE OASPEȚI

„Oaspeţi” am spus? Trebuie să fie o greşeală. Odată ce ne treceţi pragul, nu ne mai sunteţi oaspeţi, ci „Familie”...

Revista Familia Ortodoxa este pentru mine si familia mea o mare mangaiere, un prieten apropiat in momente de necaz sau bucurie. In special multumesc D-nului Sergiu Ciocarlan pentru articolele semnate, dar si tuturor celorlalti. Aceasta revista consider ca este ca un far calauzitor in bezna societatii noastre actuale.
Si mai am un motiv personal sa multumesc. In vara trecuta am facut doua calatorii cu avionul, primele din viata mea, eu avand f.mare frica de zbor. Nu credeam ca o sa depasesc aceasta teama. Rugaciunea la Bunul Dumnezeu si lectura acestei reviste pe tot parcursul zborului m-au ajutat sa depasesc cu bine aceasta incercare pentru mine. Multumesc!

Cosmina

Vă dorim ca Bunul Dumnezeu să vă răsplătească pentru această revistă ce ajunge la inimile atâtor oameni… Ce nume bine ales – „Familia Ortodoxă” – familia pe care ni se cere s-o mărturisim în curând…

Cu drag și gânduri bune,
Georgiana

Va multumesc tuturor celor din “Familie” pentru articole. In fiecare luna astept cu mare nerabdare sa primesc revista. De multe ori am gasit in cele scrise raspunsul la intrebari care ma framantau, sau incurajare atunci cand nu eram sigura de ceea ce e bine sa fac.

Va doresc multa bucurie!

Toate cele bune.
Ana

Dumnezeu să vă răsplătească bucuria adusă mie și tuturor fraților care vă trimit bucățele de suflet, bucurii, lacrimi, speranțe… către minunații care sunteți dragii noștri “Familia ortodoxă”.

Bucurii din bucuriile Domnului să aveți cu toții și mult spor la a bucura sufletele care tânjesc de dor de Cer și Dumnezeu!

Vă cuprind cu sufletul,
Surioara dumneavoastră,
Gina

Draga mea familie ortodoxa, țin sa va mulțumesc ca reușiți, prin intermediul articolelor, să-mi hrăniți sufletul! Va rog sa nu renunțați la a poposi lunar în casele noastre! Doamne ajuta!

Alex