Dr. Diane Harper a fost cercetatorul principal în dezvoltarea de vaccinuri umane cu virusul papilloma, Gardasil și Cervarix. Ea este ultima care a luat atitudine şi a pus sub semnul întrebării siguranța și eficacitatea acestor vaccinuri.

Ea a făcut anunțul la a 4-a Conferință Internaționala publică pentru vaccinare, care a avut loc în Reston, Virginia, între  02-04 octombrie 2009.

Discursul ei ar fi trebuit să promoveze vaccinurile Gardasil și Cervarix , dar în schimb ea s-a întors public împotriva şefilor ei corporatişti. Când a fost întrebată despre prezentare, senzaţia publicului a fost că vaccinurile nu ar trebui să fie utilizate.

”Am plecat de la prezentare cu senzaţia că riscul de efecte secundare negative este mult mai mare decât riscul de cancer de col uterin şi nu m-am putut abţine să nu mă întreb de ce avem nevoie de vaccin ” – Joan Robinson

Dr. Harper a explicat în prezentarea sa că riscul de cancer de col uterin în SUA este deja extrem de scăzut și că vaccinurile sunt puțin probabil să aibe vreun efect asupra ratei de cancer de col uterin. De fapt, 70% din toate infecţiile H.P.V. se rezolvă fără tratament, într-un an, iar procentul se ridică la peste 90% în doi ani. Harper a menţionat, de asemenea şi  aspectele legate de siguranță.

Toate studiile de vaccinuri s-au făcut pe copii de cu vârste de începând cu 15 ani, în ciuda faptului că în acest moment ele sunt comercializate pe piaţă pentru copii de cca 9 ani. Până în prezent,  15.037 fete au raportat efecte secundare negative doar de la  Gardasil către VAERS (Sistemul pentru raportarea efectelor adverse ale vaccinurilor) și acest număr reflectă doar pe părinții care au trecut de obstacolele necesare pentru raportarea reacțiilor adverse.

La momentul în care s-a scris acest articol, sunt cunoscute oficial cazurile a 44 de fete care au decedat  de la aceste vaccinuri. Reacțiile adverse raportate includ Sindromul Guillian Barre (paralizie ce dureaza ani de zile sau devine permanentă –  uneori cauzând sufocare), lupus, convulsii, cheaguri de sânge şi inflamarea creierului. Părinții nu sunt în mod normal informaţi despre aceste riscuri.

Dr. Harper, dezvoltatoarea vaccinului, a susținut că vorbeşte deschis, astfel încât să poată dormi liniştită noaptea.

“Aproximativ opt din fiecare zece femei active sexual vor avea HPV la un moment dat din viața lor. În mod normal, nu există simptome, iar în 98 la sută din cazuri, se curăţă singur. Dar, în acele cazuri în care acesta nu dispare și nu este tratat, acesta poate duce la formarea de celulele pre-canceroase, care pot dezvolta un cancer de col uterin “- Dr. Diane Harper

Aceste jocuri de cuvinte trebuie descifrate  într-un anumit mod astfel pentru a putea înțelege cu adevărat sensul citatului de mai sus şi noţiunea unică de “știință”.

Când se raportează cazurile netratate ce “pot” duce la ceva care “ar putea” produce cancer de col uterin, înseamnă că relaţia este doar o presupunere ipotetică, ce devine profitabilă, dacă oamenii o cred. Cu alte cuvinte, nu există nici o relaţie demonstrată între condiţia de a fi vaccinat și rarele situatii de cancere prevenite prin vaccinare dar totuși, este comercializat pentru a face acest lucru.

De fapt, nu există nici o dovadă reală că vaccinul poate preveni orice cancer. De la propriile mărturisiri ale producătorilor, vaccinul funcţioneaza doar pe 4 tulpini din 40 pentru o boală venerică specifică, care dispare de la sine într-o perioada relativ scurtă, astfel şansa de a ajuta, de fapt, individul, este aproximativ aceeaşi cu şansa de a fi lovit de un meteorit.

De ce fetele de nouă ani au nevoie de vaccinuri pentru boli venerice extrem de rare pe care sistemul imunitar, de obicei, le rezolvă, oricum?

 

Traducere de Tania Iordache după articolul The Lead Vaccine Developer Comes Clean So She Can “Sleep At Night”: Gardasil and Cervarix Don’t Work, Are Dangerous, and Weren’t Tested